Laddar in

Kost


Kostsamverkan och Kostservice

Kostsamverkan

Måltidsupplevelser i världsklass inom offentlig sektor


Kostsamverkan är en samverkan kring mat mellan Region Västmanland och Region Uppsala. Vår huvuduppgift är att leverera patientmat och livsmedel till sjukhusen i länen

Kostnämnden

Kostsamverkan är en verksamhet inom Förvaltningen för fastighet och service i Region Västmanland. Vi får våra uppdrag från Kostnämnden,en gemensam nämnd mellan Region Västmanland och Region Uppsala som har i uppgift att samordna kostverksamheten i länen. Läs mer om Kostnämnden här.

Kostservice

Restaurang, café och catering


Kostservice driver ett antal restauranger och butiker på sjukhusen i Västmanland. Våra restauranger är en betydelsefull del för både personal och besökare. Den viktigare uppgiften för oss är att servera god mat, fika samt tillhandahålla ett utbud av konfektyr- och butiksvaror. Dessutom erbjuder vi våra kunder hjälp med arrangemang och catering. Kostservice är organisatoriskt en del av verksamheten Samlad service inom VLS, Verksamhets- och ledningsstöd, i Region Västmanland. 

Besök oss


Telefon: 021 – 17 31 48

Postadress: Västmanlands sjukhus Västerås, 721 89 Västerås

Besöksadress: Sveaköket ingång 44

Mail: info@kostsamverkan.se

Kontakta Kostsamverkan


Kontakta ossDin webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×