Laddar in

Catering


Mat, fika och tilltugg för alla tillfällen

Catering

Vi fixar ditt arrangemang - stort som smått


Vi hjälper dig att arrangera allt från stora evenemang på flera hundra deltagare till mindre möten och sammankomster. I vår Catering- och konferensmeny hittar du många olika paket och varor för möten, konferenser, utbildningar, avtackningar med mera. Såklart hjälper vi även till med utrustning, lokal och personal vid behov.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med att planera ett arrangemang. Vi har lösningar för alla tillfällen.

Förfrågningar eller specialbeställningar?

Har du önskemål eller förfrågningar? Klicka här - så hjälper vi dig så fort som möjligt


Stopptid

Cateringbeställningen ska vara inskickad senast 12.00 dagen före, eller två dagar före, leverans. I cateringbroschyren finns information om vilka varor som har en eller två dagars beställningstid.

Leverans

Överstiger värdet på cateringordern 300 kronor levererar vi varorna kostnadsfritt inom Västmanlands sjukhus Västerås. För mindre beställningar utgår en leveransavgift på 75 kronor.

Upphämtning på Knutpunkten

Så klart kan du även komma förbi oss på Knutpunkten för kostnadsfri upphämtning av din cateringorder. Vi finns vid ingång 17, Västmanlands sjukhus Västerås.

Din webbläsare är föråldrad

Gamla webbläsare har dåligt stöd för ny teknik och det ger inte webbsidan en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt uppdatera din webbläsare eller ladda ner någon annan som fungerar bättre. Här är ett axplock av webbläsare som är moderna och fungerar bättre.

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå ×