Nyheter

Vår meny

mån

19/02

Stekt torsk med paprika- och basilikasås (LF)

Färsk lättpanerad stekt torsk.

Mustig kycklinggryta (GF&LF)

Med kyckling, bacon, lök, vitlök och persilja

Ostgratinerad falukorv* (GF)

Med falukorv, bostongurka, äpple och gratängost

* Serveras endast på Höjdpunkten

tis

20/02

Lammfärsfrikadeller (GF&LF sås)

Serveras med en fyllig tomatsås som är smksatt med paprika, basilika och vitlök

Vegetariska vårrullar

Serveras med gurkkeso

Citron- och dillbakad torsk* (GF&LF)

Med torsk, purjolök, citron och dill

* Serveras endast på Höjdpunkten

ons

21/02

Kokt torsk med tomatsås (GF&LF)

Torsk med en italiensk tomatsås smaksatt med oregano, basillika och vitlök

Kycklinggryta med mango (GF)

Med kyckling, mango och tomat. Smaksatt med ingefära, Garam Masala och vitlök

Ädelostgratinerad kassler* (GF)

Med kassler, äpple och ädelost

* Serveras endast på Höjdpunkten

tor

22/02

Grönsakslasagne

Med krämig bechamelsås, tomatsås, sojafärs och sojabönor

Kalops (GF&LF)

Med nötkött, lagerblad, tomat, lök och morot

Örtbakade kycklingklubbor med medelhavsgrönsaker *(GF&LF)

Kycklingklubbor smaksatt med timjan, vitlök och körvel

* Serveras endast på Höjdpunkten

fre

23/02

Kotlettrad med grönpepparsås (GF&LF)

Grönpepparsås är smaksatt med dijonsenap, grönpeppar och vitlök

Fiskgryta med saffran (GF)

Med lax, torsk, sej, räkor, paprika och purjolök. Smaksatt med timjan, basilika, chili oc vitlök. Serveras med aioli

Spenat och basilikafrittata* (GF)

Serveras med fetaostkvarg

* Serveras endast på Höjdpunkten